PRAKTISK INFO

Blåvegenløpet QR 2021 avlyses

Blåvegenløpet 2021 er dessverre avlyst. Alle som har meldt seg på via Trim&Vinn vil bli kontaktet på epost og påmeldingsavgift vil bli tilbakebetalt i løpet av de neste ukene.

Følg vår facebookside for oppdateringer

Blåvegenløpet QR – gå når du vil!

Blåvegenløpet 2021 gjennomføres som et QR-renn! Gå når du vil, når det passer deg og få godkjent din Blåvegendeltagelse. Det er ikke startnummer i årets skirenn. Dette er med tanke på smittesituasjonen i landet og vi som arrangerer vil hele tiden forholde oss til retningslinjer fra FHI.

Distanser

Du velger selv om du ønsker å gå fra Umbukta (35 km) elller Raudvatnet (11 km). Målgang er på Utsikten

Se løype

Hva er Blåvegenløpet QR?

Blåvegenløpet QR er en videreutvikling av Blåvegenløpet slik det har blitt arrangert de siste 40 årene, slik at arrangementet nå kan gjennomføres i henhold til FHI sine retningslinjer og med minimal smitterisiko. Hvilken dag mellom 26.-30. mars du ønsker å gå og når på døgnet bestemmer du selv.

Når du går Blåvegenløpet QR bruker du appen Trim&Vinn.

Registrering: Det er plassert ut QR koder på hvert startpunkt samt i mål. Når du scanner QR koden ved startstedet du har registrert deg på, starter tidtakingen automatisk. Scann så QR koden som står i målområdet og tidtakingen stopper automatisk. Det er viktig at alle gjennomfører dette slik at gjennomføringen av løpet blir registrert og godkjent.

Du kan gå så mange ganger du vil i tidsrommet løpet er aktivt i appen.

Hvem kan delta på Blåvegenløpet QR?

Blåvegenløpet QR er åpent for alle!

Hvordan melder jeg meg på?

Les mer på påmeldingssiden. Når du har meldt deg på og betalt deltakeravgiften vil du motta en kvittering på epost som bekrefter påmeldingen.

Godkjent deltagelse

Alle som skanner QR-koden i start og mål i løpet av perioden får registrert sin deltakelse på Blåvegenløpet 2021. Du velger selv om du ønsker å være synlig på resultatlisten eller ikke når du melder deg på.

Transport

Deltagere må ordne egen transport til start og fra målområdet. Startpunktene i årets løp er: Umbukta (35 km) og Raudvatnet (11 km)

Smittevern

Blåvegenløpet følger de til enhver tid gjeldende retningslinjer fra Folkehelseinstituttet (FHI). Her gir vi deg som løper en oppsummering av det viktigste du må vite når du skal gå Blåvegenløpet:

  • Hold deg hjemme hvis du er syk, i karantene eller dersom du får symptomer på luftveisinfeksjon.
  • Hold alltid minst 1 meters avstand til andre enn de du bor med.
  • God håndhygiene er viktig å hindre smittespredning: vask eller desinfiser hendene ofte og grundig.
  • Vi har styrket renholdet i anlegget og på kontaktflater der deltagerne henter sin egen medalje.

Matstasjoner

Det vil i år IKKE være mat på matstasjonene. Dette er som et ledd i smittevernet i Rana kommune. Derfor er det viktig at alle som deltar har med seg ekstra varme klær, og mat og drikke til turen.

Toalett

Det settes opp transportable toaletter ved startpunktene. Det finnes også toalett i målområdet.

NB!

Når du går Blåvegenløpet QR går du på eget ansvar og risiko. Vi oppfordrer derfor alle til å ha med varme klær, mat og drikke. I tillegg må du selvsagt ha med din smarttelefon for scanne QR-koden i start og mål for å få din gjennomføring registrert og godkjent.

Spørsmål?

Noe du lurer på? Send oss en melding via kontaktskjemaet.